RU  EN

НовиниНовини

Головна > Новини > Новини

КОНЦЕРН «АВЕК» ВИСТУПИВ ОФІЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ III МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕС-ФОРУМУ

КОНЦЕРН «АВЕК» ВИСТУПИВ ОФІЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ III МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕС-ФОРУМУ Делегація ПАТ «КОНЦЕРН АВЕК ТА Ко» 07 квітня взяла участь в роботі III Міжнародного бізнес-форуму «Україна 2016. Стратегічне бачення: виклики і можливості». Концерн «АВЕК» виступив офіційним партнером цього міжнародного заходу.

У роботі Форуму взяли участь авторитетні іноземні фахівці: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Генрик Литвин, екс-заступник прем'єр-міністра і екс-міністр фінансів Словаччини, радник міністра фінансів України Іван Міклош, керівники Української Бізнес-асоціації, Асоціації українського бізнесу в Польщі, успішні вітчизняні та зарубіжні бізнесмени.

Голова Правління Концерну Андрій Колос, який очолював делегацію концерну «АВЕК», довів учасникам Форуму бачення потенціалу розвитку девелопменту як один зi шляхів економічного становлення нашого регіону і української економіки в цілому.

Учасники також змогли обговорити проблеми інтеграції українського бізнесу в європейський економічний простір, питання потенційних можливостей українського бізнесу, осмислення нових трендів і філософських підходів до будівництва бізнесу.

Виступаючи перед учасниками Форуму, Андрій Колос зазначив:
- Не випадково наш міжнародний бізнес-форум проходить саме тут, в Харкові. Адже наш регіон завжди був лідером економічного розвитку. Не маю сумнівів, що нам обов'язково вдасться знайти «точки росту», змоделювати найближче майбутнє нашого бізнесу, розвиток нашого краю. Не випадково кажуть, що будь-який бізнес - це спроба передбачити майбутнє.

Уже сьогодні український бізнес демонструє стійку проєвропейську орієнтацію. Нам близькі поняття соціальної відповідальності, здорового консюмеризму, ми бачимо переваги інтенсифікації над екстенсивним шляхом розвитку. У той же час український бізнес чітко розуміє, що існує величезний пласт європейських підходів, якими нам ще належить оволодіти. Наш форум - прекрасна можливість стати ближчими один до одного, - сказав Андрій Колос.

Відео з форуму: https://www.youtube.com/watch?v=KRL1CRnma0g

Про компанію  |  Сфери бізнесу  |  Новини  |  Контакти