RU  EN

Feldman Ecopark

НовиниНовини

Головна > Новини > Новини

Фельдман допоможе переселенцям та учасникам АТО у відкритті своєї справи

Фельдман допоможе переселенцям та учасникам АТО у відкритті своєї справи Народний депутат Олександр Фельдман та Міжнародний благодійний Фонд «Фонд Олександра Фельдмана» надають 3500 торгових місць в торговому центрі Барабашово переселенцям та учасникам АТО. Про це Олександр Фельдман заявив в ефірі «5 каналу».
За словами депутата, також це пропозиція для людей, які залишилися без роботи у зв'язку з кризою і скороченнями.
«Ми хочемо не лише створити нові робочі місця, але й привернути увагу до цих категорій громадян, які зараз вимагають нашої підтримки. Кожне торгове місце, яке бере участь в програмі, буде відзначено спеціальним логотипом. Ми очікуємо, що покупці з великою увагою будуть ставитися до товарів підприємців-переселенців і учасників АТО », - заявив народний депутат.
Депутат також заявляє, що підприємці зможуть отримати безкоштовно юридичну консультацію та допомогу в оформленні документації та отриманні ліцензії.
«Сьогоднішня криза - це шанс для українців більше підтримувати один одного», - вважає Олександр Фельдман.
Для всіх бажаючих приєднатися до програми створена спеціальна сторінка на сайті barabashovo.ua. Там же можна отримати і всю інформацію.

Про компанію  |  Сфери бізнесу  |  Новини  |  Контакти