EN  UA
БЦ Platinum Plaza

НовостиНовости

Главная > Новости > Новости

Информация об изменении состава должностных лиц ПАО «Концерн АВЭК и Ко»

02.12.2011

Повідомлення про виникнення особливої інформації про емітента
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«КОНЦЕРН АВЕК ТА КО»

ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 22649344; місцезнаходження: 61002, Харківська область, м.Харкiв, вул.Сумська, буд.70; тел./факс: (057)7599890; електронна поштова адреса: bvlad@avec.ua; адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації: avec.ua.

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Наглядовою Радою Товариства 28 листопада 2011 року прийнято рішення про зміну складу посадових осіб Товариства. Призначено тимчасово виконуючого обов’язки виконавчого директора Товариства Куксова Олександра Миколайовича, який не володіє часткою у статутному капіталі Товариства, призначено на безстроковий термін, протягом своєї діяльності обіймав посади адміністративного директора АТ «КОНЦЕРН АВЕК ТА КО», виконавчого директора АТ «КОНЦЕРН АВЕК ТА КО». До призначення Куксова О.М. на посаду тимчасово виконуючого обов’язки виконавчого директора ця посада була вакантна.

Призначена посадова особа Товариства не надала згоди на розкриття паспортних даних.
Призначена посадова особа Товариства непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.

Особа зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.

Голова Правління
Косоріга Віталій Юрійович.